29 Kasım 2011 Salı

soru

Insan, canlı, hareket, eylem, sonuç, ödül, ceza, acı, ders, tecrübe, anı, geçmiş, bugün, sen, ben ya da o

sen...

yani sen!

sen de mi insansın?

20 Kasım 2011 Pazar

Boyun bağı

Bağımlıyım ben,
ipe bağlı kukla gibi,
boynundan.
İp gerginse yaşarım,
ip gerginken ölürüm.
Bir bildiğim, bağımlılığım.
Yeter susalım!
Bak, boğuluyorum,
hala ne anlatıyorsun!
Tek derdim oksijen.
Biraz nemden, biraz senden
nefesim kesiliyor.
Bağımlıyım biliyorsun,
oksijene, neme, tenine.
Keşke
hiç bitmese,
başlayamadığı gibi.

Oryantal

O kadar oryantal ki hayat,
sadece bize ama,
maalesef.
Ah!
Sıkıntılı bir diyet,
mutlu oluyoruz,
butlu şeyler yiyoruz.
Doymuyoruz, şişiyoruz.
Doysak ya,
sabah olsa ya!

1 Kasım 2011 Salı

Nefret

nefret doluyorum yine ya. yeter gerçekten. çok doldu kafam, inanılmaz doldu. niye nefretle doluyorum? çünkü sevgiyle doluydum inanılmaz bi sevgiyle doluydum ve o sevgiyi aktarabiliyodum, ve öldürüldü. öldürdük dürüst olmak gerekirse ikimiz de öldürdük fakat afdemediğim şeyler var ve bunları düşününce gerçekten nefretle doluyorum. nası zehirlersin ki? nası zehirleyebilirsin? evet bi bilgi var "bilerek değil." ama nefret. asıl konum nefret burda ve neler hissettiğimi anlatmak istiyorum, entelektüel düşüncelerimi ve ahlakı, saygıyı ve sevgiyi bi kenara bırakmak istiyorum şu an, denemek istiyorum bunu, teletabileri istemiyorum şu an, nefretimi kusmak istiyorum.

nefret ediyorum senden be karı. nefret ediyorum senden.

çok enteresan bi his gerçekten, yumruklarını sıkıyosun flan, kafan ısınıyo, bütün vücudun ısınıyo ama kafan iyice bi ısınıyo. NAAPIYOSUN LAN diyesin geliyo, o güzel suratı tokatlayasın geliyo. aslında naaptı ki? hiç. aslında "bilerek yapmak" nedir ki abi? bilerek yapmak şudur, biri senin kaldırabileceğin hareketin eşiğini geçiyosa yaptığı şeyi "bilerek" yapıyodur. ne bileyim, aldatan kadından bahsedelim mesela, sarhoşsa bile bilerek yapıyodur di mi? mutlu ve romantik bi anda başka bişey düşündüğünü anladığı için çekip giden kadını düşünelim. bilerek mi yapıyo? değil sanırım. şu anki nefretim nası bilinli diilse onu yattığı yerden kaldıran şey de biinçli diildir heralde. AMA BU OLGUNLUĞU GÖSTERMEK ÇILDIRTICAKTI BENİ. yeter dendi zaten. hala yediremiyorum ama hala affedemiyorum ama hala kanıyo allah kahretsin ki öyle oluyo be dostum. kafam soğumaya başladı biraz ama sandığım kadar diil. biraz özel şeyleri biraz ortalığa yazıyorum bi yandan da kimsenin okumiycağını düşünüyorum o yüzden sanırım. sikerler be.

evet abi delirdim biraz farkındayım deliriyorum böyle iki üç günde bir ben, gerçekten karanlık bi yanım var, öldürmeye nası yelteniyo insanlar gerçekten anlıyorum bazen. bu kadar zıtları nası içimde barındırdığımı da gerçekten hiç anlamıyorum. fakat bu yanımı gördükçe kendimden de korkuyorum, aslında ben de zarar verebilirim lan. ama bi yandan da iyi geliyo çünkü sanırım sadece sevgiyi ve iyiliği ortaya çıkarmak gerçekten insanın doğasında olan pisliği bastırıyo, bastırılan her şey de günün birinde PAT!

aospdkfaops öyle bi haldeyim ki, içimden "sevgi kötü bişey" yazmak geldi. yuh lan. bir canavar var burda.